Muoviosia valmistava KL-Teho Oy on erikoistunut teknisiin ruiskuvaluihin. Aloitimme toimintamme 1973, ja meidät tunnetaan kustannustehokkuudesta, nopeudesta ja toimitusvarmuudesta. Asiakaskuntamme toimii eri teollisuuden aloilla, pääasiassa sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa sekä vapaa-ajan teollisuudessa.

Olemme osa Rapala-konsernia, joten merkittävä osa tuotannostamme liittyy kalastusvälineiden valmistamiseen. Aloitimme myös UR- ja Mora-kairojen valmistuksen 2013 Korpilahdelle avatussa tehtaassamme.

Suunnittelemme ja valmistamme muotteja. Lisäksi tuomme muotteja ulkomailta. Pyrimme osallistumaan asiakkaidemme T&K-hankkeisiin mahdollisimman varhaisesta vaiheesta alkaen, jolloin voimme parhaiten antaa muovi- ja muottiosaamisemme  projektin hyväksi.

Olemme investoineet automaatioon, mikä mahdollistaa tuotteiden tarkan pakkaamisen ja automaattisen lavauksen. Myös jatkojalostus, kuten painatukset, aukotukset ja erilaisten inserttien asentaminen on mahdollista. Vuosittain toimitamme kymmeniä miljoonia ruiskuvalukappaleita; käytössämme on 25 ruiskuvalukonetta, joiden sulkuvoimat vaihtelevat 25 ja 300 tonnin välillä.

Kairatehtaaltamme löytyy mm. spiraalivalssi, putkentaivutusautomaatti, automaattinen hitsaussolu ja pulverimaalaamo. Nämä mahdollistavat myös metallialan alihankintapalveluiden tarjoamisen.

KL-teho-asiakkaat-5-MVKL-teho-asiakkaat-2-MV